Even voorstellen...
Koen van Vugt is op zijn 17-de als leerling-slager begonnen in Son en Breugel bij Keurslager Schutjes. 1 dag in de week naar school en de overige 5 dagen hard werken en veel leren.
Op zijn 20-ste is Koen verder gegaan bij slagerij Beerens in Eindhoven. Een ambachtelijke slager waar Koen echt ‘een kijkje in de keuken’ heeft gekregen. Alles wat een slager moet doen om een goede slager te zijn heeft Koen geleerd in deze periode. Het echt ondernemen sprak hem op die leeftijd al enorm aan.
In september 2000 kwam Keurslager Elshout te koop staan. Koen wist wat hem te doen stond en op zijn 25-ste werd hij eigenaar van Keurslager Elshout in Drunen.
Sinds 2016 is ook zijn levenspartner Myra te vinden in de slagerij. Zij verzorgt samen met 2 collega’s alle verse maaltijden waarbij de klant kan beleven hoe deze worden bereid in de live-keuken. Tevens organiseert zij alles achter de schermen, zoals marketing, personeel en financiële administratie. Samen met 30 enthousiaste medewerkers wordt er dagelijks hard gewerkt aan mooie producten.