Ons Rund- en kalfsvlees

Over Weivlees, ons Rundvlees uit Cromvoirt:
Al 20 jaar verzorgen zij hun Belgische Blauwe runderen. De hoge vleeskwaliteit wordt bereikt doordat zij alleen het beste nastreven voor wat betreft het vee, de voeding, leefomstandigheden en de gezondheid van het vee. De runderen krijgen door hun zelf samengesteld voer, met kwaliteitsproducten. In een tijd waarin de consument verantwoord en gezond wil leven, past dit rundvlees bijzonder goed. In Nederland moeten zij voldoen aan veel eisen met betrekking tot dierenwelzijn en duurzaamheid. Een garantie voor u, dat u een eerlijk stuk vlees op uw bord krijgt. De kalveren blijven bij de zoogkoeien lopen tot een leeftijd van ca. 5 maanden. De stallen zijn voorzien van daglicht, frisse lucht en ruimte en alles is op stro. Zodra de weersomstandigheden goed zijn gaan de koeien de wei in. De runderen voldoen aan alle voorschriften van de Integrale Keten Beheersing (IKB) en aan de voorschriften van Keten.

Ons Varkensvlees

Ze krijgen extra aandacht en tijd en leven in een stressvrije  omgeving. Gezond voer is van groot belang voor gezonde, sterke varkens. Het voer is speciaal afgestemd op de conditie van de varkens. De biggen blijven 28 dagen bij de moeder waar ze groeien op moedermelk. Om de overgang van moedermelk naar vaste voeding te vergemakkelijken krijgen de biggen pap en brokjes bijgevoerd.

Ons Kippenvlees 

Boerderijkippen worden groot onder diervriendelijker omstandigheden in ruime stallen. Boeren zetten zich in voor een optimale gezondheid van hun kippen door voldoende daglicht, variatie en hygiëne. Boerderijkippen eten zelf ook heel verantwoord: puur plantaardig voedsel met zeventig  procent granen. 
E-mailen
Bellen